Uzaktan MBA Proje Dersi Öğrencilerimizin Dikkatine

Değerli Öğrenciler Merhaba,

Bilginiz olduğu üzere, bitirme projeleri her dönem siz öğrencilerimiz tarafından final tarihinde teslim edilerek, yine sizler tarafından bu tarihte ya da öncesinde moodle sistemine yüklenmektedir.

Bu dönem, proje danışman hocalarınızın da onayı ile süreyi 4 Haziran 2017, Pazar gününe kadar uzatmış bulunuyoruz. Notların öğrenci sistemine girişi son gün 8 Haziran  2017 olduğundan bu süre yeniden uzatılmayacaktır.

Projelerini final sınavlarına kadar tamamlayan ve danışmanlarından onay alan öğrencilerimiz final günü ödevlerini teslim edebilirler. 4 Haziran tarihini tercih eden öğrencilerimiz ise, yine danışmanlarından onay almak koşulu ile, bu tarihe kadar olan süreyi kullanarak projelerini kargo ile UE Koordinatörlüğü’ne iletebilirler. Tüm öğrenciler ödevlerini mutlaka moodle sistemine 4 Haziran tarihine kadar yüklemiş olmalıdır.

Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim

Yrd.Doç.Dr.Şule Tuzlukaya

UE EMBA Akademik Koordinatörü